Mapeig Covid

El mapeig de la COVID-19 al Vallès Oriental

La línia de treball 2 del Pla de Reactivació Econòmica i Social del Vallès Oriental recull l’acció de fer un mapeig de la situació que ens deixa la COVID-19 a la comarca. Malauradament, després de més d’un any, sembla que la crisi del coronavirus no s’acabarà tan fàcilment i que la recuperació econòmica i social encara trigarà a produir-se.

Per tal de donar resposta a aquesta línia del Pla de Reactivació, s’inicia el mapeig de la COVID-19, que es dividirà en dues parts. La primera part, titulada "El Mapeig de la COVID-19 al Vallès Oriental des d'una perspectiva econòmica", pretén fer una aproximació a les dades econòmiques més rellevants que s’han utilitzat per fer el seguiment del coronavirus. La segona part, “El Mapeig de la Covid-19 des d’una perspectiva social”, recull dades de caràcter social i l’experiència (en forma d’entrevistes) viscuda de diversos agents socials de la comarca durant l’estat d’alarma produït el 2020.

L’objectiu d’aquest estudi és monitorar les dades i analitzar la situació que estem vivint per tal d’aportar coneixement per redefinir línies estratègiques i accions vinculades al Pla de Reactivació Econòmica i Social de la comarca i altres Plans sectorials.

Podeu llegir l’estudi en els següents enllaços:

 

  

Darrera actualització: 28.01.2022 | 11:38
Darrera actualització: 28.01.2022 | 11:38