Dades d'EROs: expedients ABRIL 2022

Dimecres, 18 de maig de 2022 a les 01:05

Nota d’activitat econòmica: Estadística de regulació d'ocupació

ABRIL 2022

Aquest mes d’abril la xifra d’EROs ha augmentat significativament, així s’han registrat 22 expedients de regulació a la nostra comarca, una xifra superior als mesos anteriors, tot i que la xifra de persones afectades ha estat menor que el mes passat, situant-se en  380 persones. Des de principi d’any  el total d’expedients registrats és de 44, amb una afectació a 1.302 persones.

Respecte a les comarques metropolitanes veïnes, observem com les dades d’aquest mes indiquen que el Vallès Oriental es manté com la quarta comarca pel que fa al nombre d’EROs, tot i que lluny de les xifres del Barcelonès (113) o el Baix Llobregat (39). Pel que fa a la xifra de persones treballadores afectades, la comarca suposa també la quarta més afectada dins del conjunt català.

Com dèiem, des de principi d’any, els expedients han afectat a 1.302 persones, amb una incidència especial  de Llinars del Vallès i Les Franqueses del Vallès, on els expedients de regulació registrats es vinculen, sobretot, al sector de la indústria manufacturera i el comerç al detall i a l’engròs

A la imatge adjunta es pot veure el resum de les principals dades d’EROs d’aquest mes d’abril i les dades acumulades des d’inicis d’any.

Darrera actualització: 18.05.2022 | 11:16