El Consell Comarcal es suma a la iniciativa la Setmana Sense Fum que enguany tindrà lloc del 24 al 31 de maig

Divendres, 29 d’abril de 2016

L’objectiu de la Setmana sense fum és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar l’hàbit tabàquic i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

El Consell Comarcal es suma, per primera vegada, a aquesta iniciativa que durant els últims anys ha organitzat el Programa Atenció Primària Sense Fum a Catalunya amb campanyes orientades al fumador per promoure l’abandonament del consum de tabac, i que aquest any 2016 introdueix noves perspectives d’entorns sense fum i hàbits saludables als missatges adreçats a la ciutadania.

Des del Consell Comarcal volem donar la màxima difusió de la XVII Setmana Sense Fum i de totes les activitats relacionades amb la campanya. Una de les actuacions que es duen a terme és una enquesta adreçada a la població major de 18 anys que vol obtenir el màxim de respostes per tal de conèixer el consum i l’opinió sobre temes d’actualitat relacionats amb el tabaquisme. Amb els resultats de l’enquesta, que es podrà contestar fins els 10 de maig (enllaç de l’enquesta), s’elaborarà un informe que es farà públic durant la Setmana Sense Fum.

Darrera actualització: 29.04.2016 | 13:15