Formació: Dissidències sexuals i de gènere

Dilluns, 21 de novembre de 2022 de 09:00 a 13:30

Destinada a professionals de Joventut de la comarca.

INSCRIPCIÓ

9:30h. – 10:00h. Benvinguda, presentacions i exposició dels objectius de la formació.

10:00h. – 11:30h. Bloc teòric.

11:30h – 11:50h. Pausa d’esmorzar.

11:50 – 13:30h. Bloc pràctic.

La formació, que tindrà forma de taller, té l’objectiu de dotar als i les professionals comarcals d’eines per arribar a comprendre i intervenir en clau de gènere, especialment pel que fa a les persones joves que de forma conscient s’identifiquen dins d’una categoria de gènere dissident amb l’actual norma binària fonamentada dins l’espectre del sistema sexe-gènere.

Concretament, el taller tindrà dos grans blocs: primerament, un bloc on es treballarà el cos teòric i conceptual al voltant del sistema sexe-gènere, la norma de gènere i la dissidència sexual i de gènere. En segon lloc, un bloc destinat a la perspectiva individual i autoreflexiva, de veure com els conceptes treballats durant el primer bloc tenen una incidència a la vida diària i quotidiana i identitària de totes les persones.

La persona formadora és Gio Gálvez (Ell/Elli), artista multidisciplinari i activista interseccional actualment localitzat a Tarragona, qui es defineix com:
“Un noi trans no binari, autista, gordo i discapacitat; vull canviar el sistema des de l'arrel i penso que una part fonamental d'aquestes arrels són la joventut.
Des de petit he patit el creuar-me amb "professionals" que no només no m'han ajudat, sinó que s'han unit al maltractament general al qual la societat em condemna, només per ser jo mateix.
I no vull que ninguni neni ni jove ni adulti passi per això mai més.
És hora d'educar-nos per fer un món més just per a tothom."

Adreça:

Espai del Gra

Darrera actualització: 21.11.2022 | 14:29