Taller sobre ciberseguretat per a empreses

Dimarts, 14 de març de 2023 de 15:30 a 17:00

Ponent: Genís Margarit (Centralip), auditor en ciberseguretat amb 20 anys d'experiència

Taller sobre tecnologia per a negocis de la cadena de valor de l'alimentació, centrat en la gestió i governança de les conseqüències d'un ciberatac des de la branca executiva de l'empresa.

Un dels grans aspectes que ja afecta de forma transversal a qualsevol negoci que s'administri de forma digital és la gestió de la ciberseguretat. La digitalització i la connectivitat estan cada cop més presents a a les nostres empreses. Núvol, banca online, factures digitals, maquinària, gestió de magatzems, de flotes o de proveïdors són exemples de factors que fan que el nostre negoci pugui ser més eficient. És per això que, alhora, cal vigilar les portes d'entrada a la ciberdelinqüència, per tal de garantir el funcionament de la nostra activitat i minimitzar els riscos a que aquesta s'interrompi.

Sabem on ens poden atacar? Tenim un pla per a reaccionar quan ens ataquin? Quines eines, rols i permisos han de tenir els treballadors? 
 

Fes-te plenament conscient dels ciberriscos i vine a aquest taller on participaràs al rol d'un atac cibernètic a la teva empresa!


Aquest taller sobre ciberseguretat a l'empresa és el primer de dues edicions que s'impulsaran des del Projecte TTT Vallès Oriental. El del dia 14 de març s'enfoca en la gestió i la governança de les conseqüències d'un ciberatac des de la branca executiva del negoci (gerència, propietat i personal directiu).

La metodologia que s'utilitzarà consistirà en un role playing on el taller reproduirà els escenaris d’amenaça al seu lloc de feina i respondrà a la crisi derivada. Les quatre fases del simulacre seran:

  1. Què ha passat?
  2. Què ha fallat?
  3. Com ens en sortim?
  4. Què hem après?

Tal i com sempre s'ha enfocat des del TTT Vallès Oriental, el role playing estarà basat en un cas pràctic d'un negoci de la cadena de valor de l'alimentació, i serà un cas pràctic escalable a la realitat de cada empresa.

 

Àrea de Desenvolupament Local. Consell Comarcal Vallès Oriental

Camí Antic de Vic, 10 - 08520 (Corró d'Avall) Les Franqueses del Vallès - Barcelona
Telèfon: 93 860 07 02
Lloc web: www.vallesoriental.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 24.02.2023 | 14:15