El Consell Comarcal i la Cambra s’uneixen per enfortir el teixit productiu del territori

Dijous, 12 de maig de 2022 a les 14:30
  • Es treballarà per afavorir i enfortir un clima que afavoreixi la creació de llocs de treball de valor afegit, un creixement econòmic sostingut i la recuperació dels sectors econòmics.

La Cambra del Vallès Oriental i el Consell Comarcal han signat avui un conveni per sumar forces i treballar per consolidar la recuperació econòmica del territori després de l’impacte de la Covid19.

Amb l'acord, totes dues entitats treballaran conjuntament per afavorir i enfortir un clima a la comarca que afavoreixi la creació de llocs de treball de valor afegit, un creixement econòmic sostingut i la recuperació dels sectors econòmics.

En el conveni, ambdues institucions es comprometen a reforçar la difusió dels programes i serveis adreçats que tenen com a finalitat ajudar les empreses en situacions de crisi d’especial vulnerabilitat i complexitat. Tant la Cambra com el Consell també han acordat oferir suport en l’impuls i la promoció de projectes vinculats al desenvolupament econòmic local d’àmbit comarcal o supracomarcal.

L’objectiu és treballar i oferir eines al teixit productiu per revertir l’embat econòmic que ha provocat la Covid19 i l’actual inflació, tant pel que fa a l’emprenedoria, la innovació, la internacionalització, els tràmits empresarials, la digitalització i les noves tecnologies. 

Aquesta vinculació contribuirà a desenvolupar actuacions conjuntes i també permetrà compartir projectes en benefici de les empreses de la comarca, donant suport a les seves iniciatives i acompanyant-les en la seva projecció econòmica, afavorint el creixement social i econòmic del Vallès Oriental

L’acord, l’han signat aquest matí el president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall, i el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero. A l’acte també ha assistit el vicepresident segon i conseller de Promoció Econòmica i Estudis, Jordi Manils.

El president del Consell Comarcal ha comentat que “amb convenis com aquest posem en valor els agents socials i entitats que tenim al territori per sumar a favor del desenvolupament econòmic”. D’igual manera s’ha expressat el president de la Cambra del Vallès Oriental, que ha destacar que “som una entitat comarcal, igual que el Consell, i per això esperem tenir en un futur la màxima col·laboració possible”.

 

Darrera actualització: 12.05.2022 | 15:12