Conferència sobre cuina medieval i moderna

Dimarts, 27 de maig de 2025 de 18:30h a 19:30h

Conferència: “Els receptaris de cuina medieval i moderna com a fonts documentals. Explicació d’alguns plats i receptes”

A càrrec de Jordi Bages-Querol, historiador i professor, doctor en Història per la UB, especialista en Història de l’Alimentació i autor dels llibres “Cuina dels monestirs. Les cartoixes d’Escaladei i Montalegre” i “La alimentación en la Edad Moderna. La cocina en la Cataluña del siglo XVIII”.

El professor explicarà els casos d'alguns receptaris significatius en la història de la cuina catalana trobats a arxius i biblioteques, a més d'alguns plats i receptes que podrem després provar de fer a casa nostra. Una xerrada que ens mostrarà la vinculació entre el món dels arxius i la gastronomia.

Quin cost té:

Gratuït

Arxiu Comarcal del Vallès Oriental

carrer de l'Olivar 10 - 08401 Granollers - Barcelona
Lloc web: xac.gencat.cat/ca/llista_arxius_comarcals/valles_or/
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 20.05.2025 | 11:32