Curs manipuladors/es aliments

Dimarts, 3 de juny de 2025 de 10:00h a 13:00h

Per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració, impartida des de la Unitat de Seguretat Alimentària del Servei de Salut Pública de l’Àrea de Comerç, Salut Pública i Consum, de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.

Dia i hora: Dimarts, 3 de juny de 10:00 a 13:00h.

Continguts:

  1. Introducció a les malalties de transmissió alimentària
  2. Els perills alimentaris
  3. Els factors que afecten el creixement microbià
  4. Les contaminacions encreuades
  5. Principals éssers vius patògens
  6. Higiene personal i hàbits higiènics
  7. Pràctiques correctes de manipulació
  8. Introducció als plans d’autocontrol i a les substàncies que poden produir intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries.

La durada de la formació és de 3 hores. El curs consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.

(PLACES EXHAURIDES)

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

On line

Darrera actualització: 23.05.2025 | 12:44