Curs manipuladors/es aliments
Dimarts, 3 de juny de 2025 de 10:00h a 13:00h
Per al personal d’establiments alimentaris minoristes i de la restauració, impartida des de la Unitat de Seguretat Alimentària del Servei de Salut Pública de l’Àrea de Comerç, Salut Pública i Consum, de la Diputació de Barcelona.
L’objectiu d’aquesta formació és proporcionar als manipuladors d’aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball.
Dia i hora: Dimarts, 3 de juny de 10:00 a 13:00h.
Continguts:
- Introducció a les malalties de transmissió alimentària
- Els perills alimentaris
- Els factors que afecten el creixement microbià
- Les contaminacions encreuades
- Principals éssers vius patògens
- Higiene personal i hàbits higiènics
- Pràctiques correctes de manipulació
- Introducció als plans d’autocontrol i a les substàncies que poden produir intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries.
La durada de la formació és de 3 hores. El curs consta d’una part teòrica al final de la qual s’obre la participació del grup, mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.
(PLACES EXHAURIDES)
Quin cost té:
Gratuït
Adreça:
On line
Darrera actualització: 23.05.2025 | 12:44