Emilio Cordero fa balanç de 3 anys de mandat i avança alguns projectes que es faran efectius el darrer any

Dijous, 9 de juny de 2022
  • El govern del Consell Comarcal destaca la bona entesa a l'hora de tirar endavant els projectes de la institució.

El president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, va fer ahir davant els mitjans de comunicació balanç del seu primer any al davant de la institució i tercer any de mandat, i va avançar alguns dels projectes que es portaran a terme abans que acabi la legislatura.

Cordero ha estat acompanyat pels dos vicepresidents, el vicepresident primer, Raül Garcia, i el vicepresident segon, Jordi Manils.

L’acte s’ha celebrat al Centre d’Interpretació de Can Palots de Canovelles, i els tres representants del govern PSC, Junts i En Comú Guanyem, han volgut posar de relleu la bona entesa dels membres del govern: “on hem tret les sigles polítiques per posar-nos a prop de les persones en moments tan complicats com els que hem viscut i encara estem vivint”, ha dit el president, que, a més, ha volgut agrair la feina que desenvolupen els treballadors i treballadores de la institució. Cordero també ha volgut destacar el fet que “s’han portat a terme moltes accions i podem dir que el Consell Comarcal no està endeutat, i això és important“.

El vicepresident segon, Jordi Manils, per la seva part, ha destacat el fet que “mai un govern del Consell Comarcal havia fet un balanç d’aquesta envergadura, no per desmerèixer ningú, sinó per posar en valor tot el que hem aconseguit en les pitjors circumstàncies imaginables. La pandèmia ens ha impulsat a treballar més intensament i els resultats són visibles a la comarca”. El vicepresident primer, Raül Garcia, ha destacat la tasca del Consell Comarcal “per donar eines als ajuntaments per poder desenvolupar la seva tasca i amb la vista posada en les persones”.

El president, ha fet un repàs de les accions desenvolupades des de les diferents àrees i serveis, en polítiques socials, educació, joventut, consum, medi ambient, territori, habitatge, ocupació, sector agroalimentari, promoció econòmica, turisme, ODS o transparència. “Respondre amb agilitat i eficàcia al desafiament social i econòmic derivat, primer de la pandèmia i ara de l’especial situació econòmica, ha estat la nostra prioritat”, ha destacat el president, “posant les polítiques per a les persones i el foment del desenvolupament econòmic com a eixos prioritaris”, ha afegit.

Cordero també ha avançat alguns des projectes que es tiraran endavant el darrer any de mandat, com la signatura del nou contracte programa de serveis socials, l’Oficina comarcal de transició energètica, l’Oficina de fons europeus, l’Oficina Agenda 2030 o el Pla de màrqueting i marca dels polígons d’activitat econòmica. “La nostra comarca, la gent, les empreses, no poden esperar i des del Consell continuarem treballant de la mà dels ajuntaments, com sempre, per al benestar de les persones i el desenvolupament econòmic” ha afegit el president.

 

 

 

Darrera actualització: 29.02.2024 | 11:30