Sessió informativa: subvencions Fons Next Generation per a la rehabilitació d’edificis i habitatges

Dijous, 27 d'octubre de 2022 de 12.00 h a 14.00 h

INSCRIPCIÓ PRÈVIA

El passat 28 de març de 2022, la Generalitat de Catalunya va publicar la Resolució DSO/825/2022, de 22 de març, per la qual s'obre la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública no competitiva, de subvencions a l'empara del Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea-NextGenerationEU, per a les actuacions del Programa de rehabilitació a nivell d'edifici de tipologia residencial unifamiliar i plurifamiliar, del Programa d'actuacions de millora de l'eficiència energètica en habitatges i del Programa per a l'elaboració del llibre de l'edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació.

Les subvencions d’aquests programes tenen per objecte el finançament d’obres o actuacions de millora acreditada de l’eficiència energètica en els edificis de tipologia residencial unifamiliar i plurifamiliar, així com en els habitatges, sens perjudici de que es puguin complementar amb altres actuacions de rehabilitació tradicional, l’accessibilitat o la conservació dels edificis. Així com l’impuls i ajuda a l’elaboració del llibre de l’edifici existent per a la rehabilitació i la redacció de projectes de rehabilitació. 

L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental organitza una sessió informativa sobre els Ajuts a la Rehabilitació enunciats i els diferents programes (3,4 i 5) així com la seva aplicació pràctica. Aquesta sessió, oberta a tot el públic interessat, és durà a terme de forma presencial el proper 27 d’octubre de 12:00 h a 14:00 h a la delegació del Vallès Oriental del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona (C. Josep Piñol, 8 08402 Granollers) i caldrà INSCRIPCIÓ PRÈVIA. 

L’obertura de la sessió anirà a càrrec del senyor Francesc Juzgado, conseller delegat de l`Àrea d’Habitatge del Consell Comarcal del Vallès Oriental, i el tancament de l’acte a càrrec del senyor Josep Lluís Sala, Delegat al Vallès Oriental del Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona.

A la sessió comptarem amb la presència de personal tècnic de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental així com de les Oficines tècniques de Rehabilitació (OTR).

Quin cost té:

Gratuït

Adreça:

Col·legi d’Arquitectura Tècnica de Barcelona (C. Josep Piñol, 8 08402 Granollers)

Darrera actualització: 23.11.2022 | 16:42