Ple extraordinari urgent

Dimecres, 21 de desembre de 2022 de 18:30 a 19:00

(Sessió pública)

Ordre del dia:

1. Ratificar la urgència de la convocatòria de la sessió.

PRESIDÈNCIA

2. Ratificar inicialment la modificació dels estatuts del Consorci de Besos Tordera.

ÀREA D’EDUCACIÓ

3. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l’Ajuntament de Gallifa per a dur a terme el transport escolar obligatori de l’alumnat de Gallifa matriculat als centres de l’Escola Jaume Balmes, el Cor de Maria i l’Institut Carrasco i Formiguera de Sant Feliu de Codines, per al curs escolar 2022-2023.

ÀREA DE PERSONAL I HISENDA

4. Aprovar el Pla estratègic de subvencions. 5. Aprovar el reconeixement extrajudicial de crèdits de l’expedient X2022015430

ÀREA DE POLÍTIQUES SOCIALS I D’IGUALTAT

6. Aprovar la liquidació per a l’any 2021 del conveni per a la gestió i la prestació del servei bàsic d’atenció social amb diversos ajuntaments.

ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I ESTUDIS

7. Aprovar la justificació parcial de l’encàrrec de gestió per a l’execució d’actuacions en el marc del programa “Treball, talent i tecnologia” de la Diputació de Barcelona, amb els ajuntaments de Bigues i Riells, Canovelles, Figaró-Montmany, la Garriga, les Franqueses del Vallès, Lliçà de Vall, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Parets del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès. ç

ÀREA DE SERVEIS PERSONALS

8. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de Gualba.

9. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de La Roca del Vallès.

10. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

11. Aprovar el contingut i la signatura del conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

12. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles.

13. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni de col·laboració per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut amb l’Ajuntament de Vallgorguina.

14. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de l’Ametlla del Vallès per al desplegament de la descentralització de l’Oficina Jove del Vallès Oriental per a l’any 2023.

15. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de La Garriga per al desplegament de la descentralització de l’Oficina Jove del Vallès Oriental per a l’any 2023.

16. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Lliçà de Vall per al desplegament de la descentralització de l’Oficina Jove del Vallès Oriental per a l’any 2023.

17. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana per al desplegament de la descentralització de l’Oficina Jove del Vallès Oriental per a l’any 2023.

Adreça:

Ajuntament de Canovelles

Darrera actualització: 21.12.2022 | 09:38