Curs: "3 claus de l’èxit de l’empresa agroalimentaria. Com emprendre i crèixer amb èxit"
Dimecres, 24 d’abril de 2024 de 17:00 a 20:00
Dirigida a persones productores i elaboradores agroalimentàries
Docent
Patrícia Aznar Santamaria, d'Able Consultancy, consultora amb experiència en el sector agroalimentari
Durada
La formació s'imparteix els dies 9, 16 i 24 d'abril de les 17 h a les 20h
Objectius
Va destinada a treballar un dels pilars clau per emprendre i crèixer amb èxit: números, vendes, habilitats empresarials.
L’objectiu final és donar molta poca teoria i sí molts recursos i exemples per millorar els números, vendes i habilitats des del primer dia
- Millorar la rendabilitat de l’empresa. Quins conceptes clau s’han de tenir en compte?
- Comercialitzar el producte agroalimentari
- Mentalitat empresarial del sector agroalimentari
Contingut
S'estructura en 3 sessions:
Sessió 1
- Conèixer la situació de la meva empresa i quines especificitats cal tenir en compte en el sector agroalimentari
- Conèixer i fer servir l’eina compte d’explotació per gestionar i analitzar elements clau de la meva empresa.
- Com fer la meva empresa agroalimentària rendible? identifica el teu producte i perfil client estrella.
Sessió 2
- Aspectes a tenir en compte a l’hora d’escollir el meu canal de comercialització.
- Quines particularitats he de tenir en compte en el sector agroalimentari a l’hora de vendre el meu producte.
- Establim objectius i elaborem el nostre pla d’acció.
Sessió 3
- Mentalitat i gestió empresarial, dos aspectes indispensables.
- Prioritat i efectivitat. Propòsit i missió.
- Exemples i bones pràctiques d’empreses agroalimentàries
Un cop finalitzada la formació, es valorarà la necessita de fer un assessorament individualitzat amb els productors de la Xarxa Productes de la Terra que necessitin aprofundir i personalitzar la formació impartida.
Quin cost té:
Gratuït
Adreça:
On line
Darrera actualització: 26.03.2024 | 13:43