Els ajuntaments del Vallès Oriental comparteixen preocupació i alternatives per encarar les activitats nadalenques

Dilluns, 16 de novembre de 2020 a les 12:00
  • Ho han fet en una reunió virtual aquest matí amb la directora dels serveis territorials de la Generalitat.

Els ajuntaments de la comarca estan treballant amb diferents alternatives per encarar de la forma més segura les activitats pròpies de les festes nadalenques.

En una reunió virtual, celebrada aquest matí amb la directora dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat, Àngels Torras i coordinada pel Consell Comarcal, una vintena de representants municipals han compartit la seva preocupació i les alternatives amb les quals estan treballant per poder celebrar les activitats pròpies de Nadal i Reis de la forma més segura, davant la situació de pandèmia que s’està patint.

La directora territorial ha anunciat que està previst que a mitjans de setmana ja es publiqui la resolució del PROCICAT que establirà pautes, indicacions i recomanacions de com encarar aquestes activitats a les properes dates.

La reunió ha servit, també, per explicar la línia de subvencions aprovada pel Departament de Cultura per pal·liar els efectes de la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19 i la creació de la  bústia “Cultura respon” on qualsevol persona, entitat o empresa del món cultural podrà traslladar els dubtes que puguin tenir.

El president del Consell Comarcal, Francesc Colomé, ha comentat que “tots plegats necessitem unes directius clares” i ha afegit que “sóc dels que penso que, evidentment  primer de tot la salut, però ha d’anar lligada a l’economia”.  

La directora ha expressat la seva voluntat de mantenir un espai de trobades periòdiques amb els representants comarcals i municipals.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 12:37