Curs de Coaching transformacional per als professionals de joventut de la comarca

Dilluns, 25 de novembre de 2013

Durant els dies 4, 8, 11 i 15 de novembre s’ha dut a terme, al Consell Comarcal del Vallès Oriental, un curs de Coaching transformacional adreçat als professionals de joventut de la comarca.

Aquest curs s’ha organitzat des del Servei Comarcal de Joventut del Vallès Oriental gràcies a la col·laboració de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona, ens que ja ha participat en altres propostes formatives que s’han dut a terme a la comarca.

Aquesta proposta formativa s’ha fet amb una metodologia participativa i ha tingut com a objectiu principal mostrar i treballar tècniques i conceptes del coaching com a eïna per potenciar converses transformadores amb un mateix i amb les persones que l’envolten. El curs estava pensat per als professionals que atenen els joves i volen enriquir el seu bagatge personal i professional per treballar amb més eficàcia.

El curs ha servit per aprofundir en com aplicar aquest treball vinculat a la gestió de les pròpies emocions i predisposicions envers al treball i interrelació amb els joves i adolescents, estimulant també la capacitat d’emprenedoria del jove, emprenedoria entesa com la capacitat de tirar endavant, de superar els obstacles per liderar projectes vitals propis.

Aquesta formació, així com les altres que es duen a terme al territori són elements que ajuden a dur a terme el treball de recolzament als municipis i als seus professionals, ja que els ajuda en l’adquisició d’eines pel treball seu diari. Treballar per potenciar aquesta formació és una manera d’enriquir els professionals de la comarca i, de retruc, els municipis i espais on desenvolupen la seva feina.

 

Granollers, 20 de novembre de 2013

Darrera actualització: 25.11.2013 | 09:06