El Consell Comarcal posa en marxa un nou web que simplifica l'accés a la informació

Dimarts, 5 de novembre de 2013

El Consell Comarcal posa en marxa un nou portal amb el qual vol facilitar l’accés a la informació de l’activitat de l’ institució i aportar una nova eina d’informació i gestió al servei de l’atenció dels ajuntaments i ciutadans de la comarca.

El nou web vol ser principal canal de comunicació del Consell Comarcal amb els ciutadans, amb un disseny més actual i entenedor facilita l’accés a la informació adequant-se a les noves tendències de cerca i consum d’informació.

Des d’avui 5 de novembre, a través www.vallesoriental.cat els usuaris podran accedir a tota la informació sobre l’activitat del Consell Comarcal, a una agenda amb la previsió d’activitats, al catàleg dels tràmits que ofereix el Consell Comarcal i d’aquells no propis sobre els quals pot proporcionar informació d’interès per a la ciutadania o els ajuntaments, a un tauler d’anuncis amb informació oficial del Consell vinculada a terminis de difusió pública, a tota la documentació oficial que genera el Consell Comarcal i a un directori amb informació dels espais físics d’interès comarcal.

El portal ofereix també noves funcionalitats entre les quals destaca la possibilitat de difondre continguts via RSS, el poder cercar continguts per qualsevol temàtica i la possibilitat de subscripció al butlletí digital, també ofereix la possibilitat d’enllaçar xarxes socials de cerca i posicionament de continguts web tipus Facebook. La web acompleix la normativa WAI d’accessibilitat i és accesible per a qualsevol persona amb uns mínims coneixement ofimàtics.


En els propers mesos el web estarà preparat per ser seu electrònica i tindrà el certificat de l’Agència Catalana de Certificació que permet establir comunicacions segures amb els ciutadans.

 

Darrera actualització: 5.11.2013 | 17:46