Els productes de la terra i la gastronomia de la comarca arriben al Mercat de Mercats de Barcelona

Dijous, 17 d’octubre de 2013

La 4a edició del Mercat de Mercats, se celebra a la Plaça de la Catedral de Barcelona del 18 al 20 d’octubre. Mercat de Mercats és la gran fira anual dels mercats de Barcelona, que reuneix, entre d’altres, a productors, productes, comerciants i consumidors al centre de la ciutat per a promoure l’activitat del 39 mercats municipals dedicats a l’alimentació i la tasca de les empreses agroalimentàries de Catalunya.

La Diputació de Barcelona i la Xarxa Productes de la Terra, posen un espai d’estands a la disposició de les empreses agroalimentàries de la província. Els productes del Vallès Oriental estaran representats en aquest Mercat per l’Associació Agroecològica de Gallecs, la Formatgeria La Cleda i Can Galderic Fruita Seca, que hi seran divendres, dissabte i diumenge respectivament.

A més, la nostra comarca tindrà presència a l’Aula Gastronòmica, amb una demostració de cuina de la ma de CuinaVO. Diumenge, 20 d’octubre, a les 17.30h es presentarà la vedella amb peres, un plat típic vallesà recollit al Corpus Culinari Català, que aquesta vegada serà interpretat pels cuiners del col•lectiu.

CuinaVO és una agupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental en una plataforma que promogui i difongui les virtuts i singularitats de la cuina vallesana; basat en una cuina de territori, de proximitat i qualitat, promou els productes locals i els productors artesans i de qualitat del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 17.10.2013 | 12:41