Esmorzar de forquilla, cullera i ganivet a càrrec dels alumnes del curs "Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina"

Dimecres, 10 de juliol de 2013

Els assistents al tast organitzat pels alumnes del curs “Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina” van gaudir del nivell del plats i de la professionalitat del servei.

Dimarts 9 de juliol a Montmeló, una trentena de persones, entre les quals estaven el president del Consell Comarcal, José Orive; l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil; el cuiner i gastrònom Pep Salsetes, el president del Gremi d’Hoteleria, David Vázquez; i representants d’empreses del sector de l’hoteleria i turisme de la comarca van ser els convidats de luxe d’un esmorzar de forquilla, cullera i ganivet organitzat pels joves alumnes del curs "Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina”.

Amb l’organització d’aquest esmorzar, planificat, organitzat i elaborat en la seva totalitat pel grup d’alumnes es vol donar a conèixer al món de la restauració els coneixements i pràctiques adquirides pels joves durant les hores de formació i, a la vegada, fer un reconeixement als participants en el programa.

Durant la formació a l'aula, han rebut una formació de 350 hores a càrrec de professionals destacats de la cuina de la comarca, com són l’Anna Maria i la Sarai Tengo del Restaurant Can Major de Montmeló i la Mercè Brunés de la casa de turisme rural “El Folló”. Els joves han pogut visitar un hort ecològic, un celler, una fàbrica de cafè i parlar amb en Pep Salsetes sobre la cuina i els productes locals.

Els 18 joves participants en aquesta acció del programa “Joves per l’Ocupació”, que impulsa el Consell Comarcal amb el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, acaben la setmana vinent el període formatiu i comencen l’etapa de pràctiques amb contracte laboral en empresa subvencionat pel SOC.

A més del d’“Hoteleria i Turisme, iniciació a la cuina”, en el marc dels programes “Joves per l’Ocupació” s’està impartint també el curs d’auxiliar en indústria i laboratori químic, així com també dins el programa “Aturats de llarga durada” s’està a punt d’iniciar les pràctiques en empreses als cursos d’agricultura ecològica, auxiliar d’indústria alimentària i direcció de comunitats (community manager).

Granollers, 10 de juliol de 2013

Darrera actualització: 19.09.2013 | 18:35