Inici de les jornades PRO2: Productivitat per proximitat a Montornès del Vallès

Dimecres, 4 de desembre de 2013

Com promoure el coneixement de les empreses entre sí i generar oportunitats de negoci

El proper dimarts 10 de desembre a les 9:30 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Montornès, tindrà lloc la primera trobada de Productivitat per Proximitat PRO2 de les cinc que s'organitzaran a diferents punts de la comarca. PRO2 és una jornada adreçada a les empreses amb un concepte de networking molt diferenciat, on el Consell Comarcal del Vallès Oriental treballa conjuntament amb municipis de la comarca, organitzacions empresarials com la Unió Empresarial Intersectorial del Vallès Oriental i el suport de la Diputació de Barcelona amb l'objectiu de fomentar l'activitat empresarial del nostres territori.

Les jornades PRO2 tenen com objectiu posar en contacte empreses millorant la productivitat per proximitat de proveïdors i clients i aconseguint d’aquesta forma reduir despeses. El Consell Comarcal impulsa aquestes trobades entre empresaris de la comarca aplicant una nova metodologia basada en l’anàlisi dels punts de coincidència que hi ha més enllà de la venda directa, amb un procés que controla l’abans, el durant i el desprès de la jornada de networking.

Així, cada empresa de les que participa en la sessió disposarà d’un període de temps de 5 minuts per explicar a la resta d’assistents què compren, què venen, què necessiten i què ofereixen.

La jornada, en la que està prevista la participació aproximada de 25 representants d’empreses de la comarca, començarà a les 9'30 hores amb una benvinguda institucional de l’alcalde de Montornès del Vallès, José Montero i del president del Consell Comarcal, José Orive per, a continuació, s'iniciarà la sessió de treball que estarà dinamitzada per la Unió Empresarial Intersectorial.

Darrera actualització: 9.12.2013 | 08:50