Jornada sobre l'agilització i simplificació del procés de facturació - Administracions publiques

Divendres, 29 de novembre de 2013 de 09:00 a 11:00

L’objectiu de la jornada es presentar el servei de factura electrònica (e.FACT) del Consorci Administració Oberta de Catalunya, aquest servei es posar a disposició de les administracions públiques catalanes sistemes de recepció de factures electròniques per part dels seus proveïdors, aconseguint els beneficis lligats als procediments de facturació (estalvi de costos, agilització i homogeneïtzació de processos) i contribuint a l'impuls i a la difusió de l'ús de la factura electrònica a Catalunya.

L’e.FACT es basa en un model que simplifica les relacions administració-proveïdor en els processos de facturació i que ofereix la possibilitat de treballar amb les diferents plataformes existents, evitant imposicions tecnològiques o organitzatives ni a emissors ni a receptors, garantint el principi de neutralitat tecnològica.

Per tal de facilitar la tramitació de factures electròniques cap a les administracions catalanes provinents de qualsevol dels seus proveïdors, la solució e.FACT consta de tres elements centrals:

1. Un hub o intercanviador encarregat de la distribució del flux de factures i de la comunicació del seu estat.
2. Una bústia de lliurament de factures que facilita als proveïdors el seu enviament, per al cas que no disposin ja d'alguna solució de facturació electrònica de les existents al mercat.
3. Un portal de recepció de les administracions (portal del receptor).

Programa:

1. Novetats de la normativa i marc jurídic.
2. Model e-FACT.
3. Experiència del Consell Comarcal.

Destinataris: responsables polítics i personal de les administracions públiques catalanes (secretaris, interventors, de l’àmbit d’organització, gestió econòmica, assessoria jurídica, sistemes d’informació, etc.)

Dia i hora: 29 de novembre de 9.00 a 11.00 hores

Lloc: Consell Comarcal del Vallès Oriental (C. Miquel Ricomà, 46 de Granollers)

Inscripció: Us podeu inscriure per correu electrònic a intervencio@vallesoriental.cat.

Darrera actualització: 12.11.2013 | 11:00