Sessió formativa sobre com operar en el canal contract

Del 14 de maig al 14 d’agost de 2013 de 09:00 a 09:00

El Consell Comarcal i la UEI organitzen una sessió formativa sobre com operar en el canal contract “hàbitat”.

El Consell Comarcal i la UEI organitzen una sessió formativa sobre com operar en el canal contract “hàbitat”. Canal contract és un canal de distribució de productes d’arquitectura i decoració que té com a destí clients institucionals o corporatius que deleguen les decisions de compra en prescriptors amb un paper decisori en la selecció i compra de productes destinats als projectes on participen.

La píndola formativa Com operar en el canal contract “hàbitat” s’adreça a directius, gerents i responsables d’àrees de màrqueting d’empreses productores del sector de l’hàbitat i té com objectiu proporcionar una visió general del canal “contract” i conèixer i entendre les particularitats i les oportunitats que ofereix aquest canal així com una visió dels mercats contract emergents.

La sessió tindrà lloc el proper 14 de maig a la seu de la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d’Empresaris (Avinguda Europa, 21. Granollers) i les confirmarcions d’assitència s’han d’enviar a l’adreça raventosga@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 27.05.2013 | 12:45