106 rutes mouen prop de 1.600 alumnes en el servei de transport escolar que gestiona el Consell Comarcal

Dilluns, 12 de setembre de 2022
  • Inici de curs sense incidències.

El curs escolar 2022/23 s'ha iniciat amb total normalitat i sense cap incidència destacable, pel que fa al servei de transport que gestiona el Consell Comarcal. El curs s'iniciava el dilluns 5 de setembre i avui el servei de transport ja està en ple funcionament amb el CEE Can Vila, que ha iniciat les classes avui.

Enguany, el servei de transport escolar del Consell Comarcal mou 1.599 alumnes en 106 rutes. El mes d’octubre s’incorporaran els i les alumnes de post-obligatoris, segons hi hagi disponibilitat.

Menjadors escolars

Pel que fa als menjadors escolars, enguany el Consell Comarcal en gestiona 8. Concretament es gestiona el servei de menjador de l'Escola Montbui de Caldes de Montbui, Escola Joan Solans de Granollers, Escola Turó de Can Gili de Granollers, Escola del Bosc de Mollet del Vallès, Escola Motseny de Mollet del Vallès, Escola Pau Casals de Motmeló, Escola Jaume Balmes de Sant Feliu de Codines, Escola Ronçana de Santa Eulàlia de Ronçana.

L’objectiu fixat per al servei de menjador en la contractació i gestió del servei es va establir conjuntament amb les direccions dels centres escolars i  les AMPAS, tenint com a premissa bàsica garantir una gestió integral, que inclou aspectes relacionats amb el lleure que afavoreix el treball de valors, actituds  i hàbits saludables i de convivència, i un projecte alimentari que potencia una alimentació saludable, equilibrada i respectuosa amb la sostenibilitat i el medi ambient, a través de la promoció de productes de proximitat, ecològics i de temporada, a la vegada que es promou formes culinàries més saludables.

Battonroute

L’aplicació Battonroute ja compta amb 1.120 persones usuàries donades d’alta.

L’aplicació permet als representants legals o tutors i als centres educatius rebre avisos d’absències previstes, conèixer la ubicació de l’autobús en temps real, rebre informació de retards o rebre la confirmació de que el seu/va fill/a ha pujat/baixat de l’autobús.

L’aplicació estarà plenament operativa en uns dies, ja que durant les primeres jornades del curs es fa la migració de les dades de les rutes amb les persones usuàries de cadascuna d’elles.

 

 

 

Darrera actualització: 12.09.2022 | 15:40