Ple extraordinari del Consell Comarcal

Dilluns, 18 de desembre de 2023

Aquest dimecres, 20 de desembre, a les 18.30 h, se celebra Ple extraordinari, a l'Ajuntament de Canovelles.

Ordre del dia:

1. Aprovar l'acta de la sessió de 22 de novembre de 2023.

PRESIDÈNCIA

2. Aprovar el contingut i la signatura de l'Addenda d'adhesió al conveni entre la Universitat Autònoma de Barcelona, la Fundació Parc de recerca UAB, la Fundació Eurecat i l'Associació àmbit B30 per a la continuïtat del HUB B30.

3. Aprovar inicialment la modificació de l’emblema del Consell Comarcal del Vallès Oriental.

4. Aprovar les Bases reguladores del Premi Talent JoveVO corresponent a l’any 2023 i llur convocatòria.

ÀREA DE CULTURA

5. No exercir el dret de tanteig o si és el cas, el dret de retracte, amb relació a l’immoble "La Finca" del municipi de Cardedeu.

ÀREA D’EDUCACIÓ

6. Aprovar la liquidació per a l'Ajuntament de Vallgorguina del servei de casal d’estiu adreçat a infants i joves escolaritzats al centre d’educació especial Montserrat Montero amb discapacitat intel·lectual, corresponent a l'any 2022.

ÀREA D’HABITATGE

7. Aprovar el conveni de col·laboració i d'encàrrec de gestió entre l'Agència de l'Habitatge de Catalunya i el Consell Comarcal del Vallès Oriental relatiu a l'Oficina Local d'Habitatge pels anys 2024-2027.

ÀREA D’HISENDA

8. Aprovar el límit de despesa no financera del Consell Comarcal del Vallès Oriental i de les seves entitats adscrites.

9. Aprovar el Pressupost general d’ingressos i despeses del Consell Comarcal Vallès Oriental de l’exercici 2024, que conté el del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental; Serveis Ambientals del Vallès Oriental, SA; Consorci Besòs Tordera; CCB Serveis Mediambientals, SAU; i la Fundació Rivus.

10. Aprovar el Pla estratègic de subvencions de l’any 2024.

11. Aprovar el reconeixement extrajudicial (X2023015073).

ÀREA DE JOVENTUT

12. Aprovar la liquidació del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut.

13. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut.

14. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut.

15. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni amb l’Ajuntament de Santa Maria de Martorelles per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut.

16. Aprovar el contingut i la signatura d'un conveni amb l’Ajuntament de Vallgorguina per a la prestació d’assistència tècnica en matèria de joventut.

17. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb diversos ajuntaments en el marc de la realització del Programa de Suport a l'Ocupació Juvenil (SOC – SUPORT JUVENIL) (ref. BDNS 722707), corresponent a l’Ordre EMT/211/2023, de 30 d'agost, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions d’aquest Programa, i a la Resolució EMT/3594/2023, de 19 d'octubre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2023.

18. Aprovar el contingut i la signatura d’un conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Lliçà de Vall per al desplegament de la descentralització de l’Oficina Jove del Vallès Oriental pels anys 2024 i 2025.

ÀREA DE PERSONES I VALORS

19. Aprovar la modificació de les bases reguladores dels processos de selecció d’uns llocs de treball temporals i constitució de borsa publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, de 4 d’octubre de 2023, ref. CVE 202310131190.

ÀREA DE POLÍTIQUES SOCIALS

20. Aprovar la liquidació de l’addenda de pròrroga per a l’any 2021 en relació amb el Conveni de col·laboració per a la gestió i la prestació dels serveis socials, altres programes relatius al benestar social i polítiques d’igualtat, per al període 2016-2019, amb els ajuntaments que formen part de l’Àrea bàsica de serveis socials Resta del Vallès Oriental.

21. Ratificar el Decret de Presidència 2023PRES000597, de 15 de novembre, d’aprovació del contingut i la signatura de la modificació conveni de col·laboració entre la Generalitat de Catalunya mitjançant el Departament d’Igualtat i Feminismes i el Consell Comarcal del Vallès Oriental per a l’impuls de les polítiques de promoció de la igualtat i els feminismes pel període 2022-2025.

22. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la gestió i la prestació del Servei bàsic d’atenció social i altres serveis socials bàsics amb diversos ajuntaments.

ÀREA DE SOCIETAT DEL CONEIXEMENT I TRANSPARÈNCIA

23. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’àmbit de l’administració electrònica amb l’Ajuntament de Fogars de Montclús.

24. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació i administració electrònica amb l’Ajuntament de Gualba.

25. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’àmbit de l’administració electrònica amb l’Ajuntament de Montseny.

26. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació en l’àmbit de l’administració electrònica amb l’Ajuntament de Santa Maria de Palautordera.

27. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació amb l’Ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

28. Aprovar el contingut i la signatura del conveni per a la prestació del servei d’assistència en matèria de Tecnologies de la Informació i la Comunicació amb l’Ajuntament de Vallgorguina.

Darrera actualització: 20.12.2023 | 14:16