Els dies 16, 17 i 18 de maig, el Vallès Oriental va acollir la visita de la instagramer gastronòmica FoodyingBcn by Ariadna Rodrigo.
Un any més, la Diputació de Barcelona ha organitzat l’acció de promoció turística Escapades Barcelona + amb l’objectiu de donar a conèixer diferents recursos de la província de Barcelona a través de diferents influencers.
L’acció d’enguany s’emmarca dins de les accions de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia i, per aquest motiu, la temàtica central de tots els viatges és l’enogastronomia.
El Vallès Oriental ha estat la comarca que FoodyingBcn by Ariadna Rodrigo ha visitat i degustat.
Divendres 16 de maig es va donar el tret de sortida d’Escapades Barcelona + amb un acte de benvinguda celebrat al Time Out Market i conduït per l’Ada Perallada. Els diferents influencers van conèixer de primera mà els programes de viatges de les comarques.
FoodyingBcn by Ariadna Rodrigo es va allotjar a l’Hotel Molí de la Torre de Bigues i Riells del Fai.
Dissabte al matí va visitar Sant Miquel del Fai, un espai molt simbòlic per a la comarca. Va dinar al restaurant Can Tastet de Sant Feliu de Codines. A la tarda va realitzar una activitat d’oleoturisme a Mas Curró de Caldes de Montbui. Després va visitar el Museu Thermalia on va poder descobrir els secrets de l’aigua termal i posteriorment va passejar pel centre històric de Caldes de Montbui i va sopar al restaurant El Cafè del Centre del municipi.
Diumenge va gaudir d’una visita i tas de vermuts al Celler de Can Roda a Martorelles i Santa Maria de Martorelles i va finalitzar la visita a la comarca amb un dinar a Kaliurestaurant de Vallromanes.
Amb aquest programa s’ha volgut fer un petit tast de la varietat de propostes que el Vallès Oriental ofereix a les persones que el visiten.
Podeu trobar més informació de les propostes i les activitats gastronòmiques a la comarca en el següent vincle.
Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 8 "Treball digne i creixement econòmic", 12 "Consum i producció responsables" i 17 "Aliança pels objectius". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.