18 restaurants participen a les III Jornades Gastronòmiques de tomàquets del Vallès

Dimarts, 19 d’agost de 2014

Els restaurants del col·lectiu CUINAVO juntament amb altres restaurants de la comarca participen a les III Jornades Gastronòmiques de tomàquets del Vallès.

Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre diversos restaurants de la comarca us ofereixen plats i menús gastronòmics singulars, basats en els tomàquets de varietats antigues recuperades del Vallès.

Els visitants podran tastar varietats de tomàquets com ara el Cor de Bou de Vacarisses, el Rosa Ple de l’Etern, el Pometa de Santa Eulàlia de Ronçana, de l’Ametlla i el Tardà de Riells. Varietats amb gust i olor com els d’abans i que han estat recuperades durant els darrer anys de la mà d’hortolans i pagesos professionals del Vallès i gràcies a la recerca realitzada per l’Associació Llavors Orientals i en Pep Salsetes.

Que vagi de gust!

 

LLISTAT DE RESTAURANTS QUE ADHERITS A LA JORNADA I PLATS QUE PODEU TASTAR

CALDES DE MONTBUI:

MIRKO CARTURAN CUINER (CUINAVO)

C/ Pi i Margall, 75 baixos
Tel. 93 865 41 60

Plats amb tomàquets:

reserves@mirkocarturan.com

www.mirkocarturan.com

 

RESTAURANT ROBERT DE NOLA (CUINAVO)

Passeig del Remei, 48-50

Tel. 93 865 4047

Plats amb tomàquets:

Amanida de Cor de Bou amb prunes, gelat de llet de cabra de St. Feliu i seitons.
Consomé de Tomàquet Rosa Ple amb saltat de verdoreta de la nostra horta i la seva polpa
Caneló de Cor de Bou amb sardina, alfàbrega i herbes de marge
robertdenola@hotmail.com

www.robertdenola.cat

 

CÀNOVES I SAMALÚS:

CAN CANDELICH (CUINAVO)

Ctra. de Llinars a St. Llorens, km 36

Tel 93 871 4546

Plats amb tomàquets:

Degustació de varietats recuperades de tomàquets del Vallès i diferents plats elaborats amb tomàquets de varietats antigues
ccandelich@yahoo.es

 

CAN CUCH (CUINAVO)

Masia de Can Cuch de Muntanya, 35

Tel. 93 103 3980

Plats amb tomàquets:

Vellut de tomàquet cor de bou i maduixes amb històries
Amanida de Can Cuch amb pometa de la Garriga i cruixents de verdures
Tronc de rap rostit amb tomàquet Palosanto confitat i altres herbes
cancuch@cancuch.com

www.hotelcancuch.com

 

GRANOLLERS:

LA RECTORIA DE PALOU (CUINAVO)

Pg. del Dr. Fàbregas, 81 Palou

Tel. 93 879 1283

Plats amb tomàquets:

Assortiment de tomàquets de varietats recuperades amb bacallà esqueixat
Mil fulles de tomàquet Cor de Bou farcit d’albergínia escalivada, mató especiat i oli Vera
larectoriadepalou@hotmail.com

www.larectoriadepalou.com

 

L’ORIGINAL

C. Ponent, 25

Tel. 93 742 59 48

Plats amb tomàquets:

Carpaccio de Cor de bou amanit amb alls tendres de Palou i ventresca de bonítol
Tomàquet Palosanto farcit del seu gaspatxo i els guarniments d’estiu
Calamars de potera saltejats amb melmelada de Pometa de la Garriga i vainilla
administracio@loriginal.es

www.loriginal.es

 

L’ AMETLLA DEL VALLÈS:

CAN GUAL AGROTURISME – CASA RURAL

Can Gual s/n

Tel. 93 843 03 10

Plats amb tomàquets:

Degustació de Pometa de Lluís Vila de l’Ametlla, Pometa de la Garriga, Cor de bou de Vacarisses, Pare Benet, Rosa ple del Etern i Palasanto.

info@cangual.net

www.cangual.net

Menú i plats oferts als hostes de la casa rural.

 

LA ROCA DEL VALLÈS:

El PLA RESTAURANT (CUINAVO)

Crta. de Valldoriolf, km 0,5. La Torreta

Tel. 93 879 1631

Plats amb tomàquets:

elplarestaurant@gmail.com

www.elplarestaurant.es

 

MONTMELÓ:

CAN MAJOR (CUINAVO)

C/ Major, 27

Tel. 93 568 0280

Plats amb tomàquets:

Vellut de tomàquet Rosa Ple amb gelat de formatge artesà de cabra
Coca de Cor de Bou amb figues i llonganissa ibèrica ecològica de Can Salgot
Pare Benet farcit d’assortit de Mar

canmajor@canmajor.com

www.canmajor.com

 

PARETS DEL VALLÈS:

EL JARDÍ (CUINAVO)

C/ Major, 1

Tel. 93 562 01 03

Plats amb tomàquets:

Tomàquet Montserrat farcit de mongetes del carai i formatge de la Gleva
Sardines marinades i tomàquet Cor de bou
Croquetes de tomàquet Pometa
eljardi@restauranteeljardi.com

www.restauranteeljardi.com

 

SANT CELONI:

EL CRUCE (CUINAVO)

Crta. C35, km 55

Tel. 93 867 3259

Plats amb tomàquets:

Tàrtar de tomàquet Cor de Bou, sardina marinada i alfàbrega.
Vellut de tomàquet Pometa, escopinyes escaldades i oli d’ oliva verge de Can Rifer de Mosqueroles
elcrucerestaurant@gmail.com

www.elcrucerestaurant.com

 

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA:

RESTAURANT LA MAMA (CUINAVO)

Crta. de Parets a Bigues, km 12,5 -BV-1453

Tel. 93 844 6406

Plats amb tomàquets:

Tastet de varietats antigues dels Vallès
Salmorejo Pare Benet farcit de brandada, formatge fresc de Can Corder i codony
Ceviche de tonyina amb tomàquet rosa ple
Bacallà amb melmelada de tomàquet Cor de bou i ceba confitada
info@restaurantlamama.cat

www.restaurantlamama.cat

 

TAGAMANENT:

EL BELLVER (CUINAVO)

Masia El Bellver, s/n

Tel. 93 482 9116

Plats amb tomàquets:

Buffet Degustació de varietats recuperades de tomàquets del Vallès
info@lacalma.net

www.lacalma.net

 

EL FOLLÓ (CUINAVO)

Masia El Folló, s/n

Tel. 93 842 9116

Plats amb tomàquets:

reserveselfollo@gmail.com

www.elfollo.com

 

VALLROMANES:

SAULÓ (CUINAVO)

Av. Can Galvany, s/n

Tel. 93 572 9591

Plats amb tomàquets:

reserves@cangalvany.com

www.cangalvany.cat

 

VILANOVA DEL VALLÈS:

RESTAURANT TRANSIT (CUINAVO)

Autopista AP7, sortida 13

Tel. 93 845 6050

Plats amb tomàquets:

direccion@hotelaugustavalles.com

www.hotelaugustavalles.com

 

VILALBA SASSERRA:

LA TABERNA DEL BAIX MONTSENY

Ctra. Vella, 5-7

Tel. 93 841 1278

Plats amb tomàquets:

Tàrtar de tomàquet Pometa amb anxoves
Tomàquet Cor de Bou del Vallès amb pesto d’alvocats i llagostins
Amanida de tomàquet de Montserrat amb bacallà i oli de romesco

restaurantlatavernabm@gmail.com

 

SITGES – BARCELONA:

ATZAVARA PORT

Pg. de les Draçanes, 23

Tel. 93 894 5924

Plats amb tomàquets:

Amanida de tomàquets amb Cor de bou i Pometa de la Garriga
Sopa freda de tomàquet Pometa de la Garriga, Rosa Ple i alfàbrega
Tartar de tomàquet Rosa Ple i Pare Benet amb anxova
info@atzavaraport.com

www.atzavaraport.com

 

 

Darrera actualització: 19.08.2014 | 10:38