8 de març Dia Internacional de les Dones. "Compromís per l'equitat de gènere "

Dilluns, 29 de febrer de 2016 a les 12:06

Aquest proper dimarts 8 de març, Dia Internacional de les Dones, pren un sentit històric i de rellevant importància per a la nostra societat. L’aprovació de la llei 17/2015 de 21 de juliol, d’igualtat efectiva de dones i homes, és un compromís per a fer possible el treballar per l’equitat de gènere en tots els àmbits de la vida i la societat.

El desplegament d’aquesta llei ha d’anar acompanyat del suport de les entitats, associacions, i el reconeixement del treball indispensable i transversal dels municipis.
És per aquest motiu que el Consell Comarcal del Vallès Oriental, dins el seu Pla Comarcal de Polítiques d’Igualtat del Vallès Oriental, volem manifestar el nostre suport a totes les iniciatives i accions que es duen a terme des del món local, en commemoració a aquesta diada. Difonent i compartint podem prendre més força. En els enllaços que s’acompanyen podreu accedir a tota la programació dels municipis de la comarca.
Alhora volem recolzar la campanya “Compromís amb l’equitat de gènere” impulsada per la Generalitat de Catalunya, les Diputacions de Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, on es posa de relleu el compromís de tota la societat catalana per a progrés i la igualtat efectiva.

 

Darrera actualització: 02.03.2016 | 12:17