Àlex Valiente, nou conseller de Turisme del Consell Comarcal

Dilluns, 28 de setembre de 2020 a les 10:00
  • El nomenament s’ha fet després de la renúncia de Carles Fernández.
  • El conseller celebra avui la primera reunió amb el sector.

Àlex Valiente, regidor de la Garriga, ha estat nomenat nou conseller de Turisme del Consell Comarcal, després de la renúncia presentada pel fins ara conseller, Carles Fernández. El president del Consell Comarcal, Francesc Colomé, va signar el decret la setmana passada.

Valiente té 39 anys, és nascut a la Garriga i forma part del Grup comarcal Coalició Candidatura de Progrés (PSC). És tècnic d’FP II d’Administració i Comptabilitat, mestre d’Educació Primària i Postgrau en Comunicació i Lideratge, i actualment es dedica professionalment a l’àmbit de la comptabilitat.

El regidor de la Garriga agafa el relleu de l’Àrea de Turisme en un moment en què l’objectiu principal és desenvolupar polítiques que ajudin a millorar la difícil situació en la qual es troba el sector turístic arrel de la pandèmia provocada per la COVID19.

Per a Valiente agafar aquesta responsabilitat representa “el repte d’ajudar i acompanyar a tot el sector turístic del Vallès Oriental per superar aquests moments d’angoixa i sortir molt més enfortits”.

Avui mateix se celebra plenari tècnic –format per responsables tècnics de turisme dels ajuntaments i el Consell Comarcal i representants de les associacions privades, on s’acomiadarà del sector el fins ara conseller Carles Fernández i es presentarà el nou conseller.

Darrera actualització: 13.09.2021 | 11:51