Animant a visitar les jornades gastronòmiques “El tomàquet al plat”

Dijous, 21 de juliol de 2022
  • Deu restaurants de Santa Eulàlia de Ronçana ofereixen plats elaborats amb varietats recuperades.

‘Tomàquet de Montserrat d'en Picanyol amb feta, remolatxa, alfàbrega i oli de pinyons’, ‘Carpaccio de Cor de bou amb vinagreta d'olivada i escames de parmesà’, ‘Tapa Fusión Rosa’, ‘Amanida tomàquet pometa’, ‘Esqueixada de bacallà amb tomàquet de Montserrat’, ‘Bacallà amb tomàquet de Cor de Bou’, ‘Ventresca de tonyina vermella amb tomàquet Pometa de Santa de Ronçana Eulàlia’, ‘Botifarra de pagès amb tomàquet Pometa de La Garriga’, ‘Salmorejo amb ou i pernil’, ‘Tastet de tomàquets de varietats antigues de Vallès del nostre pagès de Can Gual amb formatge fresc de Can Corder, codony, anxoves, bacallà i pernil ibèric’, ‘Salmorejo de Cor de bou amb cruixent de pernil i ou’, ‘Bacallà amb melmelada de tomàquet de Can Gual i ceba confitada’, ‘Amanida Capresse’, ‘Arayes de formatge amb tomàquet’ i ‘Pizza de tomàquet del Molí d'en Vendrell amb anxoves, tàperes, formatge de cabra i ceba’.

Són els plats que es poden degustar des del 8 de juliol als 10 restaurants de Santa Eulàlia de Ronçana que ofereixen plats elaborats amb varietats recuperades dels productors i productores de Sta. Eulàlia de Ronçana i del Vallès Oriental.

Aquesta activitat és complementària a la Fira del Tomàquet, que se celebra al Centre Cívic La Fàbrica aquest cap de setmana i organitzen el Consell Comarcal i l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana.

Des del Consell Comarcal i l’Ajuntament s’ha volgut donar suport a aquesta acció i al sector de la restauració i dels productors amb una visita ahir al Restaurant la Mama, del President del Consell Comarcal Emilio Cordero i l’Alcalde de Santa Eulàlia de Ronçana, Francesc Bonet, acompanyats pel conseller de Turisme, Àlex Valiente i el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Manel Imedio. 

Els dos ens públics volen, així, convidar a la població a visitar la restauració de Santa Eulàlia i gaudir de les propostes que fan amb el tomàquet com a protagonista i, alhora, visitar La Fira del Tomàquet aquest cap de setmana.

Les jornades “El Tomàquet al Plat” finalitzen aquest diumenge.

Darrera actualització: 21.07.2022 | 12:04