‘Apropa’t i viu l’estiu al Vallès Oriental’: el Consell Comarcal arrenca la campanya turística d’estiu d’enguany

Divendres, 15 de juliol de 2022
  • Es basa en la publicació de propostes, activitats i experiències que es poden fer arreu de la comarca durant els mesos de juliol i agost.

A principis d’aquest mes de juliol, el Servei de Turisme del Consell Comarcal ha arrencat la campanya d’estiu d’enguany. Sota el lema ‘Apropa’t i viu l’estiu al Vallès Oriental’ la campanya proposa activitats i experiències per als mesos de juliol i agost.

Aquest any, des del Servei de Turisme hi ha una bona previsió pel que fa a visitants d’origen estranger, tenint en compte les bones xifres que es registraven a Setmana Santa, i és per això que el sector celebra l’arribada de turisme internacional tan esperat. Per altra banda, en els darrers anys el turisme de proximitat ha tingut una gran importància per al turisme de la comarca.

Per aquest motiu, la línia de la campanya s’enfoca en la comunicació de propostes que els municipis organitzen durant els mesos d’estiu. D’aquesta manera, es vol incentivar que el turista de proximitat, tant de la comarca com d’arreu de Catalunya, s’apropi al Vallès Oriental i gaudeixi d’un ventall d’activitats de tot tipus i per a tots els públics: activitats en família, turisme eno-gastronòmic, turisme actiu i de natura, turisme cultural, turisme termal i festes majors.

L’any passat la campanya ‘Apropa’t i viu’ consistia en una cançó del Vallès Oriental del compositor Dani Vega de la banda Mishima, 40 vídeos, 2 tanques publicitàries, accions a xarxes socials i publicitat en mitjans online i offline.

Aquest any, amb el resum dels vídeos que es van realitzar als 39 municipis de la comarca amb dita campanya, es disposa d’un VÍDEO que apropa a viure el Vallès Oriental al complet.  

‘Apropa’t i viu l’estiu al Vallès Oriental’ és el missatge que convida a conèixer tot el que es pot fer aquest estiu al territori. Un ventall de propostes dividides per temàtiques i que ja es poden trobar a les xarxes de TurismeVallès així com a l’agenda de turismevalles.com

 

  • Refresca’t en família: jocs d’aigua, piscines municipals, festes d’escuma, etc.
  • Cinemes i concerts a la fresca: cinemes a la fresca, concerts i espectacles a l’aire lliure, etc.
  • Plans gourmet: tastos, vermuts, rutes del pintxo, etc.
  • Xopa’t de cultura: activitats a museus i biblioteques, exposicions, etc.
  • Sent la natura: visites guiades als parcs naturals, excursions nocturnes, passejades, etc.
  • Cuida’t fent xup-xup: balnearis, tractaments, viles termals, etc.
  • Viu les Festes Majors: festes majors dels municipis i alguns dels seus barris, etc.
  • Activa’t: activitats esportives, tandes bicirciut, rutes Wikiloc, etc.

 

Xarxes de Turismevallès:

Facebook: @turismevalles https://www.facebook.com/turismevalles

Instagram: @turismevalles https://www.instagram.com/turismevalles/

Twitter: @Turismevalles https://twitter.com/Turismevalles

Youtube: https://www.youtube.com/turismevalles

Wikiloc: https://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?id=166872

 

Darrera actualització: 15.07.2022 | 12:19