Aquest març, torna el mes de l’orientació educativa al Vallès Oriental

Divendres, 4 de març de 2022
  • Una vintena de professionals de l’orientació de la comarca col·laboren amb el mes de l’orientació educativa, una activitat prèvia a la Fira Guia’t 2022.

Aquesta setmana ha començat el mes de l’orientació educativa, una activitat prèvia a la Fira Guia’t, que coordina el Consell Comarcal i que s’adreça a joves de la comarca que estan en procés de finalitzar l’educació obligatòria.

Una vintena de professionals dels ajuntaments i del Consell Comarcal acompanyen les persones joves en el procés de traçar els seus itineraris formatius i decidir quina formació postobligatòria cursar, en un moment que es considera vital, quan les persones joves s’han d’enfrontar, la majoria per primera vegada, a la pregunta “què vols fer?”, una pregunta que sovint genera angoixes i pressions.

En concret, hi col·laboren els ajuntaments de Caldes de Montbui (1), les Franqueses del Vallès (1), Lliçà d'Amunt (1), Santa Maria de Palautordera (1), SEOVT: Mancomunitat de la Vall del Tenes (1), , La Llagosta (1), Canovelles (1), Montornès del Vallès (1), la Roca del Vallès (1), Granollers (2), la Garriga (1) i Oficina Jove del Vallès Oriental / Consell Comarcal del Vallès Oriental (2).

Aquestes orientacions personalitzades són gratuïtes i es poden fer en format presencial o telemàtic, a demanda de les persones usuàries. Es poden sol·licitar mitjançant els següents canals:

La XIII edició de la Fira Guia’t se celebrarà els dies 21, 22, 23, 24, i 25 de març en format virtual.

Més informació: https://www.firaguiat.vallesoriental.cat/ 

Per a qualsevol dubte: joventut@vallesoriental.cat 

 

Darrera actualització: 4.03.2022 | 10:08