Augment de les persones afectades per expedients de regulació al Vallès Oriental durant el mes d’octubre

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 13:00
  • Nota d'activitat econòmica referida als EROs d'octubre de 2021 de l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Aquest mes d’octubre s’ha registrat, al Vallès Oriental, 7 expedients de regulació d’ocupació, que  han afectant a un total de 226 persones, una xifra superior a la registrada el mes passat, segons dades facilitades per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal.

Pel que fa a les dades acumulades entre gener i octubre de 2021, en total s’han registrat 235 expedients, amb una afectació a 3.650 persones. En concret, 145 expedients es deuen a què les empreses han fet suspensió de contractes, 45 empreses han fet expedient per reducció de jornada i la resta, 21 expedients, són per extinció del contracte: així en un 67% dels casos es tracta d’EROs per suspensió de contracte.

S’observa un major percentatge d’expedients vinculats a les activitats de Comerç a l’engròs i el detall en primer lloc, seguit de l’Hosteleria i la  Indústria manufacturera. Les activitats artístiques i d’entreteniment encara concentren un percentatge d’EROS també important, al voltant de l’11%

Darrera actualització: 02.12.2021 | 13:49