Cap incidència i control per complir les mesures de prevenció, defineixen l’inici del servei de transport escolar el curs 2021/22

Dimarts, 14 de setembre de 2021
  • L’aplicació Battonroute ja compta amb 895 persones donades d’alta

El servei de transport escolar de la comarca, que presta el Consell Comarcal, s’ha iniciat amb normalitat.

Les 97 rutes, que mouen 1.449 alumnes, van funcionar ahir sense cap incidència i avui ja s’opera amb els horaris definitius –ahir els horaris estaven adaptats als horaris especials dels centres amb motiu del primer dia de curs-.

El servei s’està prestant amb el màxim respecte als protocols establerts per la Generalitat de Catalunya per prevenir la Covid19 i que bàsicament es resumeixen en l’obligatorietat de dur mascareta a partir de 6 anys, grups de convivència estables, higiene de mans  i prohibició de menjar o beure durant el trajecte.

La consellera d’Ensenyament, Marialluïsa Ferré, ha volgut felicitar la comunitat educativa pel bon funcionament del servei de transport escolar en aquest inici de curs. “El curs comença segons les condicions previstes. Això és gràcies a que més del 70% de la població ja està vacunada i a la immensa col·laboració dels professionals i les famílies per acomplir totes les condicions i mesures sanitàries, ha comentat. I ha afegit que “seguirem mantenint aquelles mesures que els departaments d’Educació i Salut de la Generalitat disposin o recomanin i esperem poder desenvolupar el curs 2021-22 garantint els millors serveis de transport i menjador escolar als seus usuaris, adaptant-nos a les particularitats de cada centre fins arribar a assolir la plena normalitat en un futur”.

Aplicació Battonroute

L’aplicació Battonroute ja compta amb 895 persones usuàries donades d’alta.

L’aplicació permet als representants legals o tutors i als centres educatius rebre avisos d’absències previstes, conèixer la ubicació de l’autobús en temps real, rebre informació de retards o rebre la confirmació de que el seu/va fill/a ha pujat/baixat de l’autobús.

L’aplicació està previst que s’activi i estigui plenament operativa la setmana que ve, ja que durant les primeres jornades del curs no està disponible per motius tècnics perquè s’ha de fer la migració de les dades de les rutes amb els usuaris de cadascuna d’elles.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 11:03