Curs d’informàtica bàsica per a persones amb capacitats diferents

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 13:00
  • Dura 50 hores i encara està oberta la inscripció.

El Consell Comarcal, en el marc de la Xarxa LismiVO, ha iniciat aquesta setmana un curs d’informàtica bàsica per a persones amb capacitats diferents, usuàries de les entitats que en formen part de la Xarxa.

El curs, de 50 hores de durada, es realitza a Mordered (C. Barcelona, 41 de Granollers), està subvencionat pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i es du a terme del 9 de maig al 30 de juny.

La inscripció és oberta fins el 16 de maig –de moment se n‘han inscrit 13 persones usuàries de la Xarxa-. També s’accepten persones amb certificat de discapacitat encara que no pertanyin a cap entitat de la Xarxa.

Properament, també, es durà a terme un curs de manipulador d’aliments, atès que a la comarca hi ha diverses entitats de la Xarxa Lismivo amb projectes relacionats amb la restauració.

La xarxa LismiVO és una xarxa formada per prop de 30 entitats públiques i privades que treballen per a la inserció laboral de persones amb diversitat funcional i/o persones amb risc d’exclusió social, està liderada pel Consell Comarcal i compta amb el suport de Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 15:05