El Consell Comarcal contracta 19 persones en el marc del programa Treball i Formació

Dimecres, 22 de desembre de 2021 a les 09:00
  • Realitzaran tasques a 14 entitats locals.

Entre avui i finals d’any s’incorporen a treballar 19 persones contractades pel Consell Comarcal en el marc del programa Treball i Formació, un programa que busca facilitar la inserció laboral mitjançant la formació i el treball.

El programa es dirigeix a persones majors de 45 anys i dones en situació d’atur de llarga durada o víctimes de violència de gènere.

Faran 80 hores de formació dintre de l’horari laboral en competències transversals (50h) i competències d’informàtica i comunicació (30h)

Les ocupacions que desenvoluparan són d’agent cívic/a, ajudant de conserge, auxiliar administratiu/va, auxiliar de la llar, peó/peona d’obra, peó/peona de jardineria, peó/peona de neteja (via pública) i peó/peona de neteja (equipaments).

Els treballadors i treballadores contractats realitzaran les seves tasques als ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor, Vallgorguina, Figaró-Montmany, la Garriga, Llinars del Vallès, Bigues i Riells del Fai, Tagamanent, Vilanova del Vallès, Cànoves i Samalús, Montmeló, Santa Eulàlia de Ronçana, Vilalba Sasserra, el Consorci Besòs Tordera i el propi Consell Comarcal.

Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pels ajuntaments i entitats locals on presten el servei.

 

“Contracte de treball subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/2859/2021, de 17 de setembre, per la qual s'obre la convocatòria per a l'any 2021, en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació, de les línies MG45 i DONA (SOC – TRFO EELL CS) (ref. BDNS 584707) l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions del Programa Treball i Formació (SOC - Treball i Formació).

 

 

Darrera actualització: 22.12.2021 | 11:46