El Consell Comarcal enceta dos projectes encaminats a la inserció laboral de 50 joves.

Divendres, 31 de gener de 2014 a les 13:38

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya de 234.050 euros per dur a terme dos programes destinats a afavorir la inserció laboral de 50 joves de la comarca, a través dels programes Joves per l’Ocupació i Fem Ocupació per a Joves.

El Programa JOVES PER L’OCUPACIÓ, va adreçat a 20 joves amb edats compreses entre 16 i 25 anys que disposin del graduat en ESO. Aquest programa compta amb una part de formació professionalitzadora en “Call-center. Activitats de venda” de 340 hores, tutorització, i poden tenir també pràctiques en empreses i contracte laboral.

El Programa FEM OCUPACIÓ PER A JOVES, està adreçat a joves de fins a 30 anys, amb nivell d’estudis d’ESO o batxillerat i que ja hagin treballat anteriorment. Els joves combinaran el contracte laboral amb una formació adequada al lloc de feina i a les necessitats de l’empresa contractant.

Les empreses que contractin els joves participants dels programes es beneficiaran d’una subvenció equivalent al sou mínim interprofessional.

Ambdós projectes estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu.

 

 

Darrera actualització: 31.01.2014 | 14:01