El Consell Comarcal llença una campanya de publicitat per incrementar l’oferta de la Borsa comarcal de lloguer

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 16:45
  • El contracte d’arrendament fet a través de l’Oficina comarcal ofereix avantatges i garanties a persones propietàries i llogateres.

El Consell Comarcal ha llençat una campanya de publicitat per incrementar el nombre de pisos de la Borsa Comarcal de lloguer.

Per fer-ho, la campanya es dirigeix bàsicament a les persones propietàries d’habitatges buits, amb l’objectiu d’incentivar-les a què posin el seu pis a la Borsa comarcal, explicant els avantatges que comporta.

L’anunci ha estat elaborat per la productora de Granollers, Produccions Planetàries, i la protagonitza la comunicadora audiovisual Elisabet Carnicé, coneguda per programes com Quarts de nou, de Televisió de Catalunya o A punto con la 2 de TVE.

La campanya abasta els mesos d’octubre, novembre i desembre. Els perfils de les xarxes socials corporatives del Consell Comarcal seran un dels canals on es farà difusió. També es durà a terme publicitat en mitjans online i offline.

Per al conseller d’Habitatge del Consell Comarcal, Francesc Juzgado, "la nova campanya d’habitatge que encetem, té per objectiu donar noves i millors oportunitats en aquesta matèria, un tema prioritari al que cal donar solucions des de totes les administracions”. Sobre la Borsa comarcal de lloguer, el conseller destaca que “tot són avantatges, tant per als propietaris com els inquilins. Avantatges fiscals, assegurances multirisc i ajuts per a la rehabilitació, cobrament d'impagats.... I tot de manera gratuïta".

La Borsa Comarcal d’habitatge i el servei de mediació d’habitatges buits per a lloguer que ofereix l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal és un servei gratuït de mediació entre persones propietàries d'habitatges i persones que busquen habitatge en règim de lloguer.

Tant les persones propietàries dels habitatges com les persones que vulguin llogar gaudeixen d’avantatges i garanties si signen el contracte d’arrendament a través de l’Oficina d’Habitatge.

Els avantatges que gaudeixen les persones propietàries que posen el seu habitatge a la borsa són: una assegurança gratuïta multirisc (continent) durant tot el període del contracte de lloguer, una assegurança gratuïta de defensa jurídica en cas d’impagaments, seguiment del compliment de les obligacions contractuals d’ambdues parts amb el corresponent assessorament jurídic i tècnic, règim de cobertures de cobrament de les rendes de lloguer impagades per mitjà de l’Avalloguer, tramitació gratuïta dels serveis oferts per la Borsa (contracte, assegurances, mediació, resolució del contracte...), avantatges fiscals respecte a l’IBI, segons les condicions de cada ajuntament, i informació i tramitació dels ajuts per a la rehabilitació dels habitatges.

El Servei compta amb el suport de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

 

Darrera actualització: 06.10.2021 | 12:24