El Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental aprofundeix en el contingut de la Llei sobre igualtat de tracte i no discriminació

Dimecres, 7 d'abril de 2021 a les 13:00
  • La sessió ha comptat amb la participació de la directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest matí s’ha celebrat una sessió informativa sobre la Llei 19/20 d’Igualtat de tracte i no discriminació, organitzada per la Comissió Permanent del Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental.

La xerrada ha comptat amb la participació de Mireia Mata, directora general d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, que ha explicat els elements més rellevants de la Llei, que s’anirà implementant en els propers anys.

Aquesta llei s’aplica tant en l’àmbit públic com privat i l’objectiu és garantir el dret a la igualtat de tracte i a la no-discriminació i erradicar qualsevol  actuació o comportament que puguin atemptar contra la dignitat de les persones i contra el lliure desenvolupament i la lliure expressió.

La finalitat d’aquesta Llei és evitar qualsevol de les formes de discriminació (sigui per raó d’edat, sexe, discapacitat, origen territorial, llengua, ideologia, o qualsevol altra característica, circumstància o manifestació de la condició humana, real o atribuïda...).

El Consell Consultiu de la Gent Gran és un òrgan del Consell Comarcal de consulta i de participació de les entitats i les associacions que desenvolupen la seva activitat en temes de gent gran, la seva integració, protecció, el foment d’atencions assistencials, d’activitats participatives i d’integració social i què hi participen al territori del Vallès Oriental.

 

Darrera actualització: 22.03.2022 | 13:51