El món local fa una crida a concentrar-se en contra del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l'Administració Local

Dimecres, 11 de desembre de 2013 a les 18:52

El món local convoca, per demà dijous dia 12 de desembre a les 12 hores, a tots aquells implicats en la gestió i prestació de serveis de les administracions locals a concentracions davant els ajuntaments i consells comarcals per reclamar la retirada i no aprovació del Projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

L’Associació Catalana de Municipis, conjuntament amb la Federació de Municipis de Catalunya i els sindicats UGT i CCOO, ha elaborat un manifest per tal de rebutjar la propera aprovació del projecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local que pretén imposar el Govern de l’Estat.

El manifest convoca a tots els alcaldes i alcaldesses i grups municipals, empleats públics així com organitzacions sindicals, entitats i col•lectius implicats en la gestió i prestació de serveis municipals.

El manifest (que podeu consultar en l'arxiu adjunt) destaca que, davant l’imminent aprovació de la Llei, el món local s’uneix per defensar un model de competències i serveis públics de proximitat i de qualitat, prestats per uns treballadors públics i eficients, ciutadans al servei de ciutadans i amb una ferma voluntat de servei i compromís.

En aquest sentit, el Consell d’Alcaldes del Vallès Oriental ja va aprovar el passat mes d’abril una moció de rebuig a l’Avantprojecte de Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local.

Darrera actualització: 11.12.2013 | 18:57