El portal web de la Fira Guia’t ja ha rebut prop de 2.400 visites el que portem d’any

Dimarts, 29 de març de 2022 a les 12:00
  • El web de la Fira estarà actiu tot l’any i es manté el servei d’orientació personalitzada.

La web firaguiat.vallesoriental.cat ja ha rebut 2.383 visites aquest any 2022 i es preveu que al llarg de l’any la xifra augmenti de forma notable, ja que romandrà oberta de forma indefinida a fi de facilitar els recursos i consultes a les persones joves que ho necessitin.

Aquest ha estat el tercer any en què la Fira Guia’t s’ha fet de forma telemàtica, encara que es preveu que l’any que ve ja es faci de manera presencial, mantenint igualment recursos en format virtual.

La setmana de la XIII edició de la Fira -del 21 i el 27 de març-, la web va rebre 592 visites. Pel que fa a les xerrades virtuals destinades a joves, famílies i professionals, s’hi van inscriure 2.523 persones (1.668 a les xerrades i 855 a taules d’experiències). També es van atendre 9 consultes a través del xat.

De forma prèvia a la Fira una vintena de professionals de l’orientació acadèmica de la comarca van oferir orientació a les persones joves. Destaca que se n’han sol·licitat 43 orientacions personalitzades i 23 orientacions a consultes específiques.

La pàgina web estarà activa de forma indefinida, igual que el servei d’orientació. Aquelles persones que encara necessitin orientació personalitzada es poden dirigir a l’Oficina Jove i demanar hora a través del qüestionari.

La Fira Guia’t és una fira d’orientació acadèmica on es mostra la formació professionalitzadora que les persones joves poden trobar a la comarca o a l’entorn proper. Està adreçada especialment a joves estudiants de 4t d’ESO i també a persones que no acrediten i/o abandonen els estudis, i aquelles que no tenen clar quin itinerari formatiu seguir un cop superada l’ESO.

La  Fira és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals, està coorganitzada pel Consell Comarcal i l’Ajuntament de Granollers i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut.

Darrera actualització: 29.03.2022 | 13:42

Enllaços