El turisme del Vallès Oriental, present a la B-Travel 2022

Dimecres, 30 de març de 2022 a les 12:00
  • Aquest cap de setmana arriba la fira B-Travel 2022, i TurismeVallès hi serà present, sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

Un any més, TurismeVallès -el Servei de Turisme del Consell Comarcal, conjuntament amb altres representants del sector de la comarca-, serà present a la fira B-Travel, que tindrà lloc del dia 1 al 3 d’abril, al palau 1 i la plaça Univers del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes seran presents dins de l’estand de Catalunya, que estarà dividit en les diferents marques territorials. TurismeVallès hi serà present sota la marca Costa Barcelona.

La fira B-Travel és un punt de trobada del sector turístic dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant podrà trobar propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres.

Enguany, la fira acull un espai per a professionals del sector on trobaran la jornada ACAVe Travel Market, organitzada per l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe); la B-Travel Job Market Place, organitzada per Barcelona Activa; i l’espai B-Industrial, on es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial.

El turisme gastronòmic serà un dels altres protagonistes de la fira a través del B-Delicious, l’àrea dedicada a la cuina i en la que el visitant trobarà l’oferta de les diferents destinacions turístiques.

Un any més es comptarà amb el Cine Travel Forum, que exhibirà tres grans clàssics del cinema documental: La sal de la tierra, Planeta Océano y Viaje mágico a África, acompanyades d’una breu presentació i un debat posterior.

Més informació: https://www.b-travel.com/ca/

Darrera actualització: 30.03.2022 | 12:56