El turisme del Vallès Oriental, present a la B-Travel 2023

Dimecres, 22 de març de 2023 a les 10:00
  • TurismeVallès serà present sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

Un any més, el Consell Comarcal serà present a la fira B-Travel, que tindrà lloc el divendres dia 24, dissabte dia 25 i diumenge dia 26 de març, al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes seran presents dins de l’estand de Catalunya, que estarà dividit en les diferents marques territorials.

La fira B-Travel, enguany amb el lema “On comença el teu viatge”, és un punt de trobada del sector turístic dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant podrà trobar propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres. Enguany comptarà amb més de 200 expositors.

El Vallès Oriental promocionarà la seva oferta d’activitats i experiències de natura, turisme actiu, cultura, gastronomia, comerç, esports, turisme familiar, termalisme, així com les fires i activitats que es duran a terme durant les properes setmanes a la comarca.

En aquesta edició es comptarà de nou amb el B-Delicious, un espai gastronòmic on es podrà assaborir cultures diferents a través de degustacions i tastos de les diferents comunitats autònomes i països participants. També es podrà veure les demostracions que realitzaran reconeguts xefs i gaudir del Rock the World, un nou espai que marida música i gastronomia.

La fira acull un espai per a professionals del sector on trobaran la jornada ACAVe Travel Market, organitzada per l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVe); la B-Travel Job Market Place, organitzada per Barcelona Activa; i l’espai B-Industrial, on es desenvoluparan les Jornades Professionals de Turisme Industrial.

També comptarà amb el Cine Travel Forum, que exhibirà tres pel·lícules documentals: Sinfonía por un mundo nuevo, Home i Los mensajes ocultos de Ganga. Les projeccions seran gratuïtes i obertes al públic, i s’acompanyaran d’una breu presentació i un debat posterior amb el músic i compositor de cinema Roger Subirana, la fotògrafa i periodista de viatges Kris Ubach i el realitzador de documentals socials Antonio Rodrigo.

Un altre espai del que els visitants podran gaudir és el Selfie Travel. Aquesta zona comptarà amb una cabina de fotografia instantània en la que els visitants podran triar entre una selecció de fotografies “originals” de destinacions, per a realitzar un “selfie” simulat mitjançant un croma.

 

 

Darrera actualització: 22.03.2023 | 12:25

Enllaços