El Vallès Oriental ja té el seu Calendari turístic 2023 per promocionar la comarca arreu

Dilluns, 30 de gener de 2023 a les 13:00

Tretze imatges il·lustren el calendari editat pel Consell Comarcal que es distribuirà arreu del territori i en fires.

El Consell Comarcal ha editat un calendari 2023 que recopila 13 imatges que representen diferents recursos turístics que es poden trobar al Vallès Oriental. La idea és oferir un altre element promocional per fomentar el turisme a la comarca.

Les fotografies escollides formen part del banc d’imatges del Servei de Turisme, que al llarg dels anys s’ha anat actualitzant amb sessions de fotos dels fotògrafs vallesans Manel Cuesta i Xavier Solanas.

Concretament, les imatges escollides són els Cingles de Bertí, per a la portada, un racó característic del territori, i altres 12 imatges per a cada mes de l’any, que representen diferents atractius que defineixen el territori: gastronomia, paisatge natural, patrimoni cultural, modernisme, cicloturisme/turisme actiu, turisme familiar, agroturisme, cultura popular, productes de proximitat, senderisme, termalisme i compres.

En total s’han editat 800 calendaris que s’estan distribuint a ajuntaments, teixit associatiu del sector, empreses turístiques, punts d’informació turística i oficines de promoció turística internacionals, entra d’altres. També s’inclourà en el merchandising que Turisme Vallès lliura a les fires professionals on acudeix, com la B-Travel, que se celebrarà a finals de març.

Al vers del calendari s’indica el contacte i perfil de xarxes socials de Turisme Vallès, així com els ‘hashtags’ als quals està vinculada la destinació: #apropativiu i #benestarqueescomparteix.

 

Darrera actualització: 30.01.2023 | 16:19