El Vallès Oriental mostra un dels creixements més importants en l’estructura productiva el que portem d’any

Dimecres, 11 de maig de 2022 a les 10:00
  • Butlletí d’estructura productiva de l’Observatori-Centre d’Estudis del 1T de 2022.

El nou Butlletí d’estructura productiva elaborat per l’Observatori-Centre d’Estudis del Consell Comarcal, presenta les dades relacionades amb l’estructura productiva (assalariats, autònoms i empreses) al Vallès Oriental durant el primer trimestre de 2022, comparant-les amb el mateix període de l’any anterior.

Aquest primer tram d'any s'observa una millora substancial dels tres components de l’estructura productiva (empreses, afiliacions en règim general i en règim autònom). Aquest augment s'ha registrat al conjunt de comarques de la demarcació i Catalunya i, de fet, el Vallès Oriental mostra un dels creixements més importants.

La població assalariada ha augmentat en 8.276 persones (+7,1%). La població autònoma també ha mantingut la seva tendència a créixer; en concret, les dades indiquen un augment de 375 persones (+1,3%). Pel que fa al nombre d'empreses,  les dades del primer trimestre de 2022 mostren la recuperació de les xifres, i es comptabilitzen 11.877 centres de cotització a la comarca, un +1,3% respecte al primer trimestre de l'any passat.

Darrera actualització: 11.05.2022 | 11:47