El Vallès Oriental, territori ‘winelover’

Divendres, 24 de març de 2023 a les 15:00
  • El Consell Comarcal aposta per l’enoturisme i organitza una taula rodona el proper dijous a la Sala Tarafa de Granollers.

El proper dijous 30 de març, a les 17h, la sala Francesc Tarafa de Granollers acollirà un aftherwork sobre enoturisme i gastronomia al Vallès Oriental, organitzada pel Consell Comarcal.

Es tracta d’una trobada dirigida al sector i a les persones interessades en el món gastronòmic i la cultura del vi, una declaració d’intencions per potenciar les virtuts del Vallès Oriental com a destí enogastronòmic de rellevància.

Es comptarà amb les intervencions de dues figures destacades en el món del patrimoni enogastronòmic de la comarca:

  • La Biblioteca de Can Pedrals explicarà el seu paper com a punt d’informació turística i com a especialistes en gastronomia, i presentarà la Guia gastronòmica "La Vinya al Vallès Oriental".
  • El Consorci d’enoturisme de la Do Alella explicarà el seu paper i les accions vers ‘La terra de la pansa blanca’

Es continuarà amb la "Taula Rodona: Vallès Oriental, territori winelover", un espai de debat on es posaran de manifest les fortaleses i els reptes que té el Vallès Oriental per posicionar-se com a destí de referència pels anomenats foodies o winelovers, aquelles persones viatgeres motivades per l’oferta gastronòmica i vitivinícola que ofereix un territori.

A la Taula participaran persones expertes del món del vi que donaran la seva visió: Anna Pujol, secretària del Consell Regulador de la DO ALELLA; Rosa Milà, del Celler de Can Roda de Santa Maria de Martorelles; Jordi Luque Sanz, periodista gastronòmic, i Marta Clot, sommelier i divulgadora de la cultura vitivinícola catalana a les xarxes socials @viicompanyia

Es finalitzarà l’acte amb un refrigeri de l’espai gastronòmic Ostrya Celler del Ferrer (Punt d’Informació Turística i empresa certificada amb el segell Biosphere) maridat amb vins de la Do Alella.

Les inscripcions es poden fer en el següent enllaç. L’aforament és limitat.

 

 

Darrera actualització: 24.03.2023 | 15:30