Fira Alimentària 2018 : Presentació de l’Obrador de Tagamanent i presència de 7 productors de la Xarxa Productes de la Terra

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 00:00

Aquest any  la Fira Alimentària 2018, ha comptat amb la presència de  productors artesans que participen dins l’estand que de la Xarxa Productes de la Terra  i El Parc a Taula del 16 al 19 d’abril i amb la presentació a l'espai Catalonia Food & Gastronomy HUB de la Xarxa Productes de la Terra, el Parc a Taula de la Diputació de Barcelona i de l'Obrador de Tagamanent, amb degustació d'alguns dels productes que ja s'elaboren a l'obrador.

Al llarg de les poques setmanes de vida que porta l’obrador obert, ja hi treballen tres productors: Aixada Conserves, Estació Vegana i Papepipota,  que el mateix dimarts 17 a les 14 hores presentaran els seus productes en l’espai de tallers de la fira Alimentaria 2018.

Dimarts 16 d’abril es va realitzar  a les 14:00 hores un taller de presentació a l’espai “Catalonia Food & Gastronomy HUB”. Aquesta demostració ha estat en un acte conjunt de presentació del projectes de la Diputació de Barcelona Parc a Taula i Xarxa de Productes de la Terra i de l’Obrador de Tagamanent amb la presentació de l’empresa Aixada Conserves, on la Mª Angels, productora de tapenade ha fet un tasts dels seus productes.

Els visitants de la Fira Alimentària podran gaudir amb la degustació dels productes que ofereixen els productors de la Xarxa Productes de la Terra:

  • Tapenade tradicional i vegana, elaborada per l’Àngels de Aixada Conserves.
  • Olis varietat vera i arbequina elaborats per la Rosa Maria de Masia Can Viver
  • Cervesa artesana elaborada per l’Andrés López de AS Cervesa Artesana
  • Precuinats vegans elaborats per Ramon Carner de Àpats Food
  • Herbes, bolets secs i espècies elaborades pel Josep M. Ibars de Matafaluga
  • Vins DO Alella, elaborats per la Pepi Milà del Celler de Can Roda
  • Pastisseria i caterins vegans sense al·logènics elaborat per la Vanessa Bartoll de Tot d’Una
Darrera actualització: 18.04.2018 | 14:14