La comarca posa en valor la gírgola del castanyer i la castanya del Montseny

Dijous, 5 de maig de 2022
  • Un àpat temàtic i unes jornades gastronòmiques són les propostes adreçades a promoure aquests productes.

Amb l’objectiu de promoure la gírgola de castanyer i la castanya del Montseny, així com la gastronomia vinculada al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny, el Consell Comarcal i el programa Parc a Taula de Diputació de Barcelona han organitzat l'Àpat temàtic de la gírgola de castanyer i la castanya del Montseny, que se celebrarà dimarts 10 de maig, a les 17:45h al Restaurant Can Marc de Sant Esteve de Palautordera.

L’activitat és gratuïta i va adreçada als mitjans de comunicació, divulgadors gastronòmics, gestors públics, restauradors i productors que tinguin interès en conèixer, divulgar, cuinar o cultivar aquests productes alimentaris.

Hi haurà presència de productors locals. I el menú és una proposta de la futura Associació de Restauradors de Sant Esteve de Palautordera.

La promoció d’aquests productes gastronòmics es completarà amb la celebració d’unes jornades gastronòmiques, que se celebraran el cap de setmana del 14 i 15 de maig, on els restaurants de Sant Esteve de Palautordera oferiran menús a base d’aquests dos productes.

També s’oferirà una passejada guiada “On són els bolets quan no hi ha bolets?” Les Sortides seran dissabte i diumenge, a les 10h. des del Centre d’Informació de Sant Esteve de Palautordera. (Carretera del Montseny, 5)

Durant la jornada, també es farà la presentació dels productors i productores a la plaça major de Sant Esteve de 12 a 13 h.

 

Darrera actualització: 5.05.2022 | 14:43