La presidenta de l'Institut Catala de la Dona visita el Consell Comarcal del Vallès Oriental per tractar sobre les actuacions impulsades per les dues administracions al territori

Dijous, 6 de març de 2014 a les 11:02

Ahir dimarts, la presidenta de l’ICD, Montserrat Gatell, es va reunir amb el president del Consell Comarcal, José Orive, la consellera comarcal de Polítiques Socials i d'Igualtat, Meritxell Budó, la cap de l’Àrea de Polítiques Socials, Montserrat Rossines, i l’Anna Ramoneda, tècnica de l’Àrea de Polítiques d’Igualtat del Consell Comarcal.

La trobada es va plantejar com un espai d’intercanvi i reflexió conjunta sobre les actuacions impulsades al nostre territori per les dues administracions i com aprofundir en aquesta col.laboració.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, com a expressió de la voluntat i compromís d’actuar per avançar cap a la igualtat d’oportunitats entre les persones, dóna suport a accions que aposten per un model de ciutadania que garanteixi el reconeixement, l’apoderament i participació activa de les dones, un repte que s’ha d’assolir amb la col·laboració i la complicitat de totes les administracions, les institucions, els agents socials i les persones del territori.

S’ha incidit en la importància dels Serveis d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) doncs tenen un paper de contenció i suport a les dones en situació de violència masclista, i per tant, s’ha expressat la voluntat de poder garantir la seva continuïta en el territori.

Es valora molt positivament aquesta trobada, doncs s’ha pogut donar a conèixer la realitat comarcal en matèria de polítiques d’igualtat.

Darrera actualització: 07.03.2014 | 11:55