Més de 20 empreses participen a la segona jornada Productivitat per proximitat (PRO2), a Sant Celoni

Divendres, 14 de febrer de 2014 a les 11:05

Més de 20 empreses van participar ahir a la segona jornada de Productivitat per Proximitat (PRO2) celebrada a Sax Sala de Sant Celoni. La jornada, organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Celoni, la Unió Empresarial Intersectorial i el suport de la Diputació de Barcelona, va comptar amb la participació de més de 20 empreses, que van exposar què fan, què venen i què compren. La jornada va permetre apropar les empreses pensant en criteris de “proximitat”, fomentant i posant en valor la capacitat i potencial del teixit empresarial del Vallès Oriental.

La metodologia de les jornades PRO2 està basada en l’anàlisi dels punts de coincidència que hi ha més enllà de la venda directa, amb un procés que controla l’abans, el durant i el desprès de la jornada de networking. L’objectiu és crear sinèrgies entre empreses, obrint la possibilitat de generar oportunitats de negoci entre empreses de la comarca, posant en valor la proximitat i la creació de riquessa per al territori.

Aquesta ha estat la segona de les cinc jornades territorials PRO2 que celebrem arreu del territori. La següent serà l’11 de març a Canovelles.

Darrera actualització: 17.02.2014 | 07:57