Nou servei d'assessorament tècnic i legal per a empreses de productes de la terra

Dijous, 27 de juny de 2013 a les 18:25

El Consell Comarcal prestarà, des d’aquest mes de juliol, un nou servei d’assessorament tècnic i legal per a empreses de productes de la terra i emprenedors del sector agroalimentari. El servei ofert pel Consell Comarcal a través d’una empresa externa, experta en assessorament tècnic a empreses agroalimentàries, forma part de les accions de la xarxa Productes de la Terra.

En la presentació del nou servei, el president del Consell Comarcal, José Orive, va explicar característiques, línees d’assessorament i detalls de com accedir i va destacar “aquest servei s’incorporà als que, des del Consell, prestem amb l’objectiu de proporcionar eines de suport als emprenedors del territori i valoritzar el sector agroalimentari i el producte local” i va afegir que “els resultats de les diverses accions, impulsades a través del treball conjunt d’administracions i productors, ja permet observar un major coneixement i aposta pels productors locals per part dels consumidors”.

Sobre el funcionament del servei, en l’acte de presentació, es va explicar que un realitzada la demanda d’assessorament al Consell Comarcal i després d’una entrevista de recollida de dades s’elaborarà un informe personalitzat amb tots els passos a seguir per tal de millorar la producció agroalimentària o implantar els processos de millora de la qualitat plantejats. En el cas dels emprenedors del sector agroalimentari l’assessorament es limita als aspectes tècnics i legals relacionats amb el procés productiu.

 

Granollers, 27 de juny de 2013

Darrera actualització: 19.09.2013 | 18:36