Nova imatge de la Fira Guia't

Dijous, 6 de febrer de 2014

La nova imatge de la Fira Guia’t és un disseny de Ruben Zarate, alumne de l’EMAD de La Garriga

La nova imatge, que manté el color carbassa com a color de referència de la Fira, presenta un disseny més actual i és la proposta guanyadora d’un total de 17 presentades a concurs pels alumnes de l’Escola Municipal d’Art i Disseny de la Garriga. El concurs per la creació de la imatge de la Fira, s’ha organitzat com a part de les activitats paral·leles impulsades des de la Xarxa TET.

Enguany, la Fira Guia’t arriba a la seva cinquena edició, i en ella es mostrarà tot el ventall d’ ensenyaments postobligatoris professionalitzadors que s'ofereixen a la comarca del Vallès Oriental. La Fira tindrà lloc els proper 5,6 i 7 de marc a la nau Dents de Serra de Roca Umbert organitzada pel Consell Comarcal, la Xarxa de Transició Escola i Treball (XTET) i l’Ajuntament de Granollers amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant 3 dies els visitants de la Fira, individuals o com a grup, podran participar a conferències, tallers i taules rodones, a més de visitar el recinte i els estants. Els visitants també podran fer consultes puntuals i parlar amb orientadors professionals que tractaran d’ajudar als alumnes, famílies i adults a dibuixar el circuit formatiu i/o professional més adequat a cada persona.

La Fira Guia’t és un projecte sorgit de la voluntat de la Xarxa Transició Educació Treball que coordina el Consell Comarcal del Vallès Oriental i està formada per les entitats següents: Ajuntament de Granollers, les Franqueses del Vallès, Parets del Vallès, Cardedeu, Canovelles, la Garriga, Lliçà d’Amunt, la Llagosta, la Roca del Vallès, Llinars de Vallès, Montmeló, Santa Maria de Palautordera, Bigues i Riells, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà de Vall, Sant Feliu de Codines, Martorelles, Montseny, Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Tenes, Unió Intercomarcal CCOO Vallès Oriental-Maresme, i UGT Unió Comarcal del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 12.02.2014 | 10:12