Nova imatge gràfica de l'Observatori-Centre d'Estudis del Vallès Oriental

Divendres, 21 de febrer de 2014 a les 07:59

L’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental renova tota la seva línea gràfica a partir d’aquest mes de febrer de 2014. La renovació consta d’un nou logotip de l’Observatori, l’establiment d’unes línies gràfiques concretes per cada tipus de publicació i una adaptació de la gràfica a nivell web.

La renovació de la imatge gràfica respon a treus objectius concrets. Primer de tot, acompanyar el canvi de l’Observatori-Centre d’Estudis del Vallès Oriental en el seu nou espai web dins el portal digital del Consell Comarcal. En segon terme, per adaptar la gràfica i la visualització del centre en les xarxes socials (actualment està present a Twitter). Per últim, per renovar la línia gràfica de totes les publicacions i donant una imatge específica a cada una, depenent del tipus d’àmbit que s’estigui analitzant o descrivint.

Així doncs, cada document de l’Observatori tindrà una imatge i un codi de color concret, ajudant a la identificació i visualització de cada estudi i/o butlletí en relació al tema tractat. Les tres línies gràfiques de les publicacions són les següents:

  • Mercat de treball,
  • Teixit productiu i empresarial i
  • Estudis i Notes informatives

Amb aquesta renovació gràfica el Centre d'Estudis pretén seguir esdevenint referent comarcal en el traaspàs i difusió d'informació socioeconòmica rellevant per a la presa de decisions i al coneixement tant polític, com tècnic, empresarial i ciutadà.

En els propers mesos la nova imatge gràfica del Centre d’Estudis de la comarca també renovarà la manera de difondre les dades estadístiques amb la utilització d’infografies.

 

Darrera actualització: 21.02.2014 | 08:27

Imatges

Mercat de Treball Teixit Productiu i Empresarial Estudis i Notes Informatives